'ZLATNA GROZNICA'
Povratak najbolje nagradne igre! Pravila trećeg nastavka Zlatne groznice su ovdje, a uskoro i više detalja.


PRAVILA ZLATNA GROZNICA


'LADIES' NIGHT'

Nagradna igra "Ladies' night" održava se svakog četvrtka s početkom od 21 sat. Ukupni fond nagrada po pojedinom kolu iznosi 2.700 HRK. Dijelimo 10 nagrada a kupon za sudjelovanje možete preuzeti na blagajni automat kluba u zamjenu za 500 bodova vjernosti sa vaše Wettpunkt Split kartice. Više o detaljima saznajte u rubrici 'nagradne igre'.

PRAVILA LADIES NIGHT'GENTLEMAN'S NIGHT'

Nagradna igra "Gentleman's night" održava se svakog petka s početkom od 21 sat. Dijelimo 10 nagrada čiji fond iznosi 2.700,00 kn. Kupon za sudjelovanje možete preuzeti na blagajni automat kluba u zamjenu za 500 bodova vjernosti sa vaše Wettpunkt Split kartice. Izvlačenja su petkom od 21 sat. Više o detaljima saznajte u rubrici 'nagradne igre'.

PRAVILA GENTLEMAN'S NIGHT


SUBOTA
'KOLO SREĆE'

14.05 - 07.07.2018.
Subota je rezervirana za nagradnu igru "Kolo sreće" u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade. Izvlačenja nagrada su svake subote s početkom od 21 sat. Kupone za sudjelovanje možete preuzeti na blagajni automat kluba u zamjenu za 500 bodova sa Wettpunkt Split kartice. Više o detaljima saznajte u rubrici 'nagradne igre'.

PRAVILA KOLO SREĆE


PROMOTIVNE AKCIJE
"HAPPY HOUR"

Svakog dana u određenim terminima igrom na bilo kojoj igraćoj poziciji možete ostvarivati duple bodove na Vašoj Wettpunkt Split kartici.


"SRETNA 13-ica"

Posjetite nas 13-og, u mjesecu i ostvarujte trostruke bodove na Vašoj Wettpunkt Split kartici.


"WETTPUNKTOVA SRIJEDA"

Prva srijeda u mjesecu omogućuje vam dvostruke bodove cijeli dan.

"CINEPLEXX akcija"

Posjetite kino Cineplexx i dobit ćete naš voucher koji možete na blagajni automat kluba uz nadoplatu 50 kn zamijeniti za tiket u vrijednosti 100 kn. Pogodnost ove akcije možete koristiti svakih 15 dana.

"ROĐENDAN akcija"

Za sve koji slave rođendan pripremili smo i rođendanski poklon koji možete preuzeti na blagajni automat kluba.

"PLAYER CLUB MARKET"

Učlanite se u Wettpunktov 'PLAYER'S CLUB' i ostvarujte bodove vjernosti za vrijeme igre na bilo kojoj igraćoj poziciji, a kada ste skupili dovoljan broj bodova mijenjajte ih za kupone za sudjelovanje u nagradnim igrama, ili možda za promo tikete za igru na aparatima ali i za predmete iz player club vitrine

INA bon 150 HRK = 9.000 bodova

CITY bon 100 HRK = 6.000 bodova