• WETTPUNKT SPLIT

  Wečer za pamćenje u Splitu

  Wečer za pamćenje u Splitu

  Automat klub Wettpunkt u subotu je održao prvo od četiri finalna izvlačenja Zlatne groznice. Ova velika nagradna igra održava se već treću godinu za redom što najbolje pokazuje koliko je popularna među sve više igrača koji je igraju. Uz samo izvlačenje koje je razveselilo dvadeset sretnih igrača, poseban zabavni program rasplesao je velik broj posjetitelja. Dobitnici su osvojili zlatne pločice od 50, 20, 10 i 5 grama, poklon bonove partnera Wettpunkta kao i promotivne tikete samog automat kluba. Za još više uzbuđenja i veselja pobrinuo se tamburaški sastav Dyaco kojima se kao zvijezda večeri i zaštitno lice nagradne igre Zlatna groznica pridružila Nives Celzijus, dok su još jedan duet izveli Mladen Burnać i Žanamari Perčić. Svi gosti mogli su također uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi te poklonima koje je za njih imao Djed Božićnjak sa svojim pomagačicama.

  Ovim događajem najavljen je ulazak u završnicu Zlatne groznice te se tako već 1. prosinca održava sljedeće finalno izvlačenje u automat klubu Wettpunkt City Center one Zagreb East, 8. prosinca u klubu u Rijeci, dok će vrhunac biti 15.12. u zagrebačkom klubu u Branimir centru. Završnim izvlačenjem automat klub Wettpunkt ujedno će proslaviti 15 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj tijekom kojih je razveselio velik broj svojih igrača za koje već u sljedećoj priprema mnoga nova iznenađenja.

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT SPLIT

  Zlatna Groznica 2018

  Dragi naši, pripremite se jer u susret nam dolazi još jedan nagradni ciklus! Svi dobro znate da kraj godine čuvamo za veliku nagradnu igru pa će tako biti i ovaj put jer od 17.09.2018. pa sve do 24.11.2018. možete sudjelovati u "zlatnoj groznici". Svake subote s početkom od 21 sat, dijeliti ćemo vrijedne robne nagrade kao i zlatne pločice u težinama od 5 do 50 grama. Stoga ne propustite priliku i budite dio ove priče koju ćemo ispisati zlatnim slovima!

  Više o detaljima saznajte u rubrici "PRAVILA NAGRADNE IGRE"

  Vaš Wettpunkt Split...

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT SPLIT

  Platinum Jackpot od 65.000 kn!

  Uzbuđenjima nikad kraja! Ovaj put razlog tomu bio je još jedan progresivni jackpot dobitak koji je razveselio igrača na aparatu br. 102.

  Osvojeni iznos je 64.983,35 kn !!!

  Čestitamo sretnom dobitniku.

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT SPLIT

  Wettpunkt loyalty program

  U želji da igračima uvijek ponudimo nešto više i nešto bolje, u svim našim klubovima u Rijeci, Zagrebu i Splitu uveli smo program vjernosti koji vam nudi dodatne pogodnosti i nagrade, a time garantiramo i zabavu i najbolji provod! Članstvom u programu igrači prilikom svake igre skupljaju bodove koje zatim mogu mijenjati za nagrade, bonove za sudjelovanje u drugim nagradnim igrama ili ih mijenjati za tikete za igru. Kao i uvijek, nudimo i dodatne pogodnosti poput bržeg skupljanja bodova i drugih iznenađenja koja su specifična za pojedine klubove. Dakle, za pristup u program i potpune informacije svakako posjetite jedan od naših klubova i uvjerite se da to može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE