• WETTPUNKT SPLIT

  Platinum jackpot 94.513,65 kn

  Tko misli da se lijepe stvari ne događaju često? Još jedan Platinum Jackpot razlog je da čestitamo našoj sretnoj dobitnici na osvojenom iznosu od 94.513,65 kn!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT SPLIT

  Wettpunktova srijeda

  "Wettpunktova srijeda" nije san, dupli bodovi cijeli dan. Za vas!

  Još jedan dobar razlog da i Vi napravite svoju player club karticu!

  "Wettpunktova srijeda" jamči vam dvostruke bodove cijeli dan.

  Za sve ostale informacije obratite se osoblju automat kluba.

  To može samo Wettpunkt...

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT SPLIT

  Platinum Jackpot od 100.130,80 kn!

  Ako ste se ikada okušali u igrama na sreću onda ste zacijelo maštali o tome da osvojite neki jackpot iznos!

  Kod nas se to događa svakodnevno a ovaj put je iznos vrijedan spomena jer radi se o EGT Platinum jackpot dobitku koji je dosegao preko 100.000 kn kada je odlučio da razveseli sretnog igrača na automatu broj #104.

  Još jednom čestitamo sretnom  dobitniku.

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT SPLIT

  Wečer za pamćenje u Splitu

  Wečer za pamćenje u Splitu

  Automat klub Wettpunkt u subotu je održao prvo od četiri finalna izvlačenja Zlatne groznice. Ova velika nagradna igra održava se već treću godinu za redom što najbolje pokazuje koliko je popularna među sve više igrača koji je igraju. Uz samo izvlačenje koje je razveselilo dvadeset sretnih igrača, poseban zabavni program rasplesao je velik broj posjetitelja. Dobitnici su osvojili zlatne pločice od 50, 20, 10 i 5 grama, poklon bonove partnera Wettpunkta kao i promotivne tikete samog automat kluba. Za još više uzbuđenja i veselja pobrinuo se tamburaški sastav Dyaco kojima se kao zvijezda večeri i zaštitno lice nagradne igre Zlatna groznica pridružila Nives Celzijus, dok su još jedan duet izveli Mladen Burnać i Žanamari Perčić. Svi gosti mogli su također uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi te poklonima koje je za njih imao Djed Božićnjak sa svojim pomagačicama.

  Ovim događajem najavljen je ulazak u završnicu Zlatne groznice te se tako već 1. prosinca održava sljedeće finalno izvlačenje u automat klubu Wettpunkt City Center one Zagreb East, 8. prosinca u klubu u Rijeci, dok će vrhunac biti 15.12. u zagrebačkom klubu u Branimir centru. Završnim izvlačenjem automat klub Wettpunkt ujedno će proslaviti 15 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj tijekom kojih je razveselio velik broj svojih igrača za koje već u sljedećoj priprema mnoga nova iznenađenja.

  SAZNAJTE VIŠE