• WETTPUNKT SPLIT

  Nagradna igra Zlatna Groznica 2018

  Cijenjeni igrači,

  Pripremite se jer u susret nam dolazi još jedan nagradni ciklus. Svi dobro znate da kraj godine čuvamo za veliku nagradnu igru. Tako ćebiti i ovaj put, jer od 17.09.2018. pa sve do 24.11.2018. možete sudjelovati u "Zlatnoj groznici". Svaku subotu u navedenom periodu dijeliti ćemo vrijedne nagrade a između ostalog i zlatne pločice u rasponu od 5 do 50 grama. Stoga ne propustite priliku i budite sa nama jer mi smo sa vama svakog dana, 365 dana u godini!

  Vaš Wettpunkt Split

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT SPLIT

  Platinum Jackpot od 65.000 kn!

  Isplaćen je 65.000 kn, vrijedan EGT platinum jackpot!

  Uzbuđenjima nikad kraja! Ovaj put razlog tomu bio je još jedan progresivni jackpot dobitak koji je razveselio igrača na aparatu br. 102.

  Osvojeni iznos je 64.983,35 kn !!!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT SPLIT

  Wettpunkt loyalty program

  U želji da igračima uvijek ponudimo nešto više i nešto bolje, u svim našim klubovima u Rijeci, Zagrebu i Splitu uveli smo program vjernosti koji vam nudi dodatne pogodnosti i nagrade, a time garantiramo i zabavu i najbolji provod! Članstvom u programu igrači prilikom svake igre skupljaju bodove koje zatim mogu mijenjati za nagrade, bonove za sudjelovanje u drugim nagradnim igrama ili ih mijenjati za tikete za igru. Kao i uvijek, nudimo i dodatne pogodnosti poput bržeg skupljanja bodova i drugih iznenađenja koja su specifična za pojedine klubove. Dakle, za pristup u program i potpune informacije svakako posjetite jedan od naših klubova i uvjerite se da to može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT SPLIT

  Svaki tjedan u Wettpunktu donosi veliku zabavu

  Kako naši klubovi uvijek rade od 0 do 24 h, u njima uvijek možete računati na dobar provod i zabavu! Osim što imamo najbolju kavu i pića, uz glavne nagradne igre imamo i veliki broj događanja koja se održavaju svakog tjedna. Tako sve dame četvrtkom mogu uživati u večeri za njih i našem Ladies' programu, dok smo petak rezervirali za gospodu uz Gentleman's night. U tim programima gosti mogu uživati u dodatnim pogodnostima, a kako svaki od naša četiri kluba u Rijeci, Splitu i Zagrebu ima posebna iznenađenja najbolje je da posjetite klub i otkrijete što imamo za vas. Dodatno, automat klubovi Wettpunkt odlično su mjesto za proslavu rođendana! Ako posjetite jedan od klubova baš na datum vašeg rođendana, počastit ćemo vas i vaše društvo pićem dobrodošlice kao i promo ticketom za igru. Uz sve ovo, kod nas uvijek možete računati na veliki broj ugodnih iznenađenja pa vas svakako očekujemo! To može samo Wettpunkt!
   

  SAZNAJTE VIŠE