WETTPUNKT PICASSO KARTICA - POSTANITE ČLAN VEĆ DANAS I OSTVARITE BROJNE POGODNOSTI

1. ŠTO JE WETTPUNKT PICASSO KARTICA:
Wettpunkt Picasso kartica je način na koji nagrađujemo i cijenimo Vašu vjernost. Uz pomoć Wettpunkt Picasso kartice postajete naš član te ostvarujete pravo preuzimanja poklona vjernosti iz našeg programa.

 

2.KAKO MOGU NAPRAVITI WETTPUNKT PICASSO KARTICU:
Izrada kartice je vrlo brza i jednostavna te besplatna. Ukoliko ste punoljetna osoba sve što Vam treba je ispravan osobni dokument s kojim ćete se javiti našem osoblju koje će Vam odmah izraditi karticu.

 

3.KAKO KORISTIM WETTPUNKT PICASSO KARTICU:
Odmah nakon preuzimanja kartica je spremna za korištenje. Na svakoj igraćoj poziciji se nalaze monitori za program vjernosti. Karticu prislonite na čitač kako bi otvorili početan izbornik.

 

4.ŠTO MOGU VIDJETI U IZBORNIKU:
U izborniku na monitoru možete vidjeti stanje bodova koje trenutno posjedujete te popis svih poklona vjernosti i bodova potrebnih kako bi iste preuzeli.

 

5.KAKO SKUPLJAM BODOVE:
Bodove skupljate početkom igre na igraćim pozicijama. Ukoliko ste ulogirani odnosno prijavljeni na igraćoj poziciji s Vašom karticom, bodove ćete skupljati kroz igru. Svaki skupljeni bod će biti prikazan na Vašem stanju.

 

6.O ČEMU OVISI KOLIČINA BODOVA KOJE SKUPLJAM:
Količina bodova ovisi o „ulogu“ (BET) kojeg igrate na igraćim pozicijama. Neovisno o tome koliko novca  uložite na igraću poziciju Vaši bodovi će se skupljati samo na osnovu igre. Primjerice za 100 KN uloga (BET-a) dobijete 1 bod na aparatima za igre na sreću.

 

 

7.DA LI MOGU KORISTITI WETTPUNKT PICASSO KARTICU NA VIŠE IGRAĆIH POZICIJA:
Karticu možete koristiti na dvije igraće pozicije istovremeno.

 

8.ŠTO RADIM KADA ZAVRŠIM S IGROM:
Na monitoru s čitačem kartica potrebno se odjaviti. Isto činite pritiskom na opciju „ODJAVA“.

 

9.GDJE I KAKO MOGU PREUZETI POKLONE VJERNOSTI:
Poklone vjernosti možete preuzeti na blagajni automat kluba. Ovisno o tome koliko bodova imate, izbornik će ponuditi poklone vjernosti na koje ste ostvarili pravo a naše osoblje će oduzeti potreban broj bodova s Vaše kartice i predati Vam odabran poklon vjernosti.

 

10.DA LI MOGU OSTVARITI DODATNE BODOVE TIJEKOM IGRE:
Dodatne bodove možete ostvariti tijekom promotivnih akcija kao što je Happy Hour. Tijekom trajanja promotivnih akcija možete skupljati bodove duplo, trostruko i/ili četverostruko brže ovisno o odluci Priređivača.