LADIES' NIGHT - pravila 

Nagradna igra "Ladies' night" održava se svakog četvrtka s početkom od 21 sat. Dijelimo 8 nagrada, a kupon za sudjelovanje možete preuzeti na blagajni automat kluba.

Dobitnice


GENTLEMAN’S NIGHT - pravila

Nagradna igra "Gentleman's night" održava se svakog petka s početkom od 21 sat. Dijelimo 8 nagrada, a kupon za sudjelovanje možete preuzeti na blagajni automat kluba.

Dobitnici


CINESTAR

Večernji odlazak u kino Vam, osim užitka gledanja, može donijeti i novčani dobitak. Vašu Cinestar ulaznicu za predstave nakon 21:00 sat zamijenite, uz predočenje osobne iskaznice i 50kn, za 100 kn play ticket i isprobajte sreću na našim automatima i osjetite užitak igre. Adrenalin će Vam sigurno proraditi pa možda odete kući s pozamašnim iznosom u novčaniku ili pak osvojite jedan od naših Jackpotova koji u Wettpunkt Picassu padaju sve češće. Ovu akciju možete koristiti jedanput godišnje.


ROĐENDAN

Tražite najbolje mjesto da proslavite rođendan? Svi znaju da je to upravo kod nas!
Posjetite nas dan rođendana i dobit će te 1000 bodova na Vašoj Wettpunkt kartici i piće dobrodošlice. Tijekom sljedećih godinu dana skupljate bodove kroz igru za još bogatiji poklon na idućem rođendanu!


COCKTAIL

Petkom i subotom od 20:00 do 01:00, počastite se osvježavajućim cocktailom za 25 kn, a mi Vam poklanjamo play ticket u istoj vrijednosti!
Ovu akciju možete koristiti jedanput tjedno ( u dane promocije).


HAPPY HOUR

Svake nedjelje od 10 do 11h, zatim od 12 do 13h pa od 19 do 20 i od 22 do 23 čekaju vas dvostruki bodovi na Wettpunkt Picasso kartici!