WORLD CUP TV MANIA

pravila

NAJBRŽE NAGRADE
PRAVILA

DOBITNICI

EKO ĐIR 2
PRAVILA

DOBITNICI


LADIES' NIGHT

Svakog četvrtka od 19:00 do 22:00h održavamo večer predviđenu za naše gošće koje igraju na aparatima, poklanjući im vouchere na iznos od 50 kn za igru na našim automatima. Ovaj voucher možete iskoristiti, uz predočenje osobne iskaznice i vaših 50 kuna, od petka do narednog četvrtka kad se akcija ponavlja. No, to nije sve: ljubazno osoblje caffe bara Picasso ponudit će vas besplatnim pićem ili nekim slatkim zalogajem. Ako ste žena koja voli zabavu lijepo je četvrtkom biti u automat klubu Wettpunkt Picasso.


GENTLEMAN’S NIGHT

Svakog petka od 19:00 do 22:00h posebno je vrijeme za naše muške posjetitelje koji igraju na aparatima i kojima u tom razdoblju poklanjamo vouchere na iznos od 50 kn za igru na našim automatima. Ovaj voucher možete iskoristiti, uz predočenje osobne iskaznice i vaših 50 kuna, od subote do narednog petka kad se akcija ponavlja. Također, ljubazno osoblje caffe bara Picasso ponudit će vas besplatnim pićem ili nekim slatkim zalogajem. Ako ste pravi "macho man" petak je dan kada morate biti u automat klubu Wettpunkt Picasso.


CINESTAR

Večernji odlazak u kino Vam, osim užitka gledanja, može donijeti i novčani dobitak. Vašu Cinestar ulaznicu za predstave nakon 21:00 sat zamijenite, uz predočenje osobne iskaznice i 50kn, za 100 kn play ticket i isprobajte sreću na našim automatima i osjetite užitak igre. Adrenalin će Vam sigurno proraditi pa možda odete kući s pozamašnim iznosom u novčaniku ili pak osvojite jedan od naših Jackpotova koji u Wettpunkt Picassu padaju sve češće. Ovu akciju možete koristiti jedanput godišnje.


ROĐENDAN

Tražite najbolje mjesto da proslavite rođendan? Svi znaju da je to upravo kod nas!
Posjetite nas dan rođendana i dobit će te 1000 bodova na Vašoj Wettpunkt kartici i piće dobrodošlice. Tijekom sljedećih godinu dana skupljate bodove kroz igru za još bogatiji poklon na idućem rođendanu!


COCKTAIL

Petkom i subotom od 20:00 do 01:00, počastite se osvježavajućim cocktailom za 25 kn, a mi Vam poklanjamo play ticket u istoj vrijednosti!
Ovu akciju možete koristiti jedanput tjedno ( u dane promocije).


HAPPY HOUR

Svake nedjelje od 10 do 11h, zatim od 12 do 13h pa od 19 do 20 i od 22 do 23 čekaju vas dvostruki bodovi na Wettpunkt Picasso kartici!