• WETTPUNKT CITY

  Finalno izvlačenje Zlatne groznice

  U subotu je održano drugo od četiri finalna izvlačenja Zlatne groznice. Ova velika nagradna igra održava se već treću godinu za redom što najbolje pokazuje koliko je popularna među sve više igrača koji je igraju. Uz samo izvlačenje koje je razveselilo sretne dobitnike, poseban zabavni program rasplesao je velik broj posjetitelja.
  Dobitnici su osvojili zlatne pločice i promotivne tikete automat kluba. Za još više uzbuđenja i veselja pobrinuo se bend Status kojima se kao zvijezda večeri i zaštitno lice nagradne igre Zlatna groznica pridružila Nives Celzijus. Svi gosti mogli su također uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi te poklonima koje je za njih imao Djed Božićnjak sa svojim pomagačicama.
  Ovim događajem najavljeno veliko finale Zlatne groznice koje se 15.12. održava u zagrebačkom klubu u Branimir centru. Završnim izvlačenjem automat klub Wettpunkt ujedno će proslaviti 15 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj tijekom kojih je razveselio velik broj svojih igrača za koje već u sljedećoj priprema mnoga nova iznenađenja.

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT CITY

  ZLATNA GROZNICA 2018

  Sa zadovoljstvom najavljujemo početak Najsjajnije nagradne igre Zlatna Groznica,ponovno za Vas u Wettpunktu od 29.09.2018. pa sve do 01.12.2018. 
  Pridružite nam se svake subote od 21h i osvojite neku od nagrada iz našeg bogatog nagradnog fonda jer Wettpunkt Vam i ove godine poklanja kilogram čistog zlata!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT CITY

  Wettpunkt loyalty program

  U želji da igračima uvijek ponudimo nešto više i nešto bolje, u svim našim klubovima u Rijeci, Zagrebu i Splitu uveli smo program vjernosti koji vam nudi dodatne pogodnosti i nagrade, a time garantiramo i zabavu i najbolji provod! Članstvom u programu igrači prilikom svake igre skupljaju bodove koje zatim mogu mijenjati za nagrade, bonove za sudjelovanje u drugim nagradnim igrama ili ih mijenjati za tikete za igru. Kao i uvijek, nudimo i dodatne pogodnosti poput bržeg skupljanja bodova i drugih iznenađenja koja su specifična za pojedine klubove. Dakle, za pristup u program i potpune informacije svakako posjetite jedan od naših klubova i uvjerite se da to može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT CITY

  Svaki tjedan u Wettpunktu donosi veliku zabavu

  Kako naši klubovi uvijek rade od 0 do 24 h, u njima uvijek možete računati na dobar provod i zabavu! Osim što imamo najbolju kavu i pića, uz glavne nagradne igre imamo i veliki broj događanja koja se održavaju svakog tjedna. Tako sve dame četvrtkom mogu uživati u večeri za njih i našem Ladies' programu, dok smo petak rezervirali za gospodu uz Gentleman's night. U tim programima gosti mogu uživati u dodatnim pogodnostima, a kako svaki od naša četiri kluba u Rijeci, Splitu i Zagrebu ima posebna iznenađenja najbolje je da posjetite klub i otkrijete što imamo za vas. Dodatno, automat klubovi Wettpunkt odlično su mjesto za proslavu rođendana! Ako posjetite jedan od klubova baš na datum vašeg rođendana, počastit ćemo vas i vaše društvo pićem dobrodošlice kao i promo ticketom za igru. Uz sve ovo, kod nas uvijek možete računati na veliki broj ugodnih iznenađenja pa vas svakako očekujemo! To može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE