• WETTPUNKT CITY

  Osvoji jackpot svaki dan

  U prva dva mjeseca igrači su kod nas ostvarili više od 400.000,00 kn jackpot dobitaka, a svakim danom sve ih je više!

  Dođi u klub, zaigraj i uvjeri se da to može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT CITY

  Valentinovo za sve!

  Bez obzira na to jeste li zaljubljeni ili ne, 14.2.2019. vam pripremamo odličan provod i puno iznenađenja!

  Imat ćemo koktele za parove i samce, slatke zalogaje, a sve članove programa Wjernosti posebno će razveseliti što ćemo cijeli dan davati četverostruke bodove na kartici!

  Kao i uvijek na našim događanjima, imat ćemo i nekoliko dodatnih iznenađenja pa se svakako veselimo vašem dolasku!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT CITY

  Finalno izvlačenje Zlatne groznice

  U subotu je održano drugo od četiri finalna izvlačenja Zlatne groznice. Ova velika nagradna igra održava se već treću godinu za redom što najbolje pokazuje koliko je popularna među sve više igrača koji je igraju. Uz samo izvlačenje koje je razveselilo sretne dobitnike, poseban zabavni program rasplesao je velik broj posjetitelja.
  Dobitnici su osvojili zlatne pločice i promotivne tikete automat kluba. Za još više uzbuđenja i veselja pobrinuo se bend Status kojima se kao zvijezda večeri i zaštitno lice nagradne igre Zlatna groznica pridružila Nives Celzijus. Svi gosti mogli su također uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi te poklonima koje je za njih imao Djed Božićnjak sa svojim pomagačicama.
  Ovim događajem najavljeno veliko finale Zlatne groznice koje se 15.12. održava u zagrebačkom klubu u Branimir centru. Završnim izvlačenjem automat klub Wettpunkt ujedno će proslaviti 15 godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj tijekom kojih je razveselio velik broj svojih igrača za koje već u sljedećoj priprema mnoga nova iznenađenja.

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT CITY

  ZLATNA GROZNICA 2018

  Sa zadovoljstvom najavljujemo početak Najsjajnije nagradne igre Zlatna Groznica,ponovno za Vas u Wettpunktu od 29.09.2018. pa sve do 01.12.2018. 
  Pridružite nam se svake subote od 21h i osvojite neku od nagrada iz našeg bogatog nagradnog fonda jer Wettpunkt Vam i ove godine poklanja kilogram čistog zlata!

  SAZNAJTE VIŠE