WETTPUNKT BRANIMIR KARTICA - POSTANITE ČLAN VEĆ DANAS I OSTVARITE BROJNE POGODNOSTI


1. ŠTO JE WETTPUNKT BRANIMIR KARTICA:
Wettpunkt Branimir kartica je način na koji nagrađujemo i cijenimo Vašu vjernost. Uz pomoć Wettpunkt Branimir kartice postajete naš član te ostvarujete pravo preuzimanja poklona vjernosti iz našeg programa.

 

2. KAKO MOGU NAPRAVITI WETTPUNKT BRANIMIR KARTICU:
Izrada kartice je vrlo brza i jednostavna te besplatna. Ukoliko ste punoljetna osoba sve što Vam treba je ispravan osobni dokument s kojim ćete se javiti našem osoblju koje će Vam odmah izraditi karticu.

 

3. KAKO SKUPLJAM BODOVE:
Bodove skupljate početkom igre na igraćim pozicijama. Ukoliko ste ulogirani odnosno prijavljeni na igraćoj poziciji s Vašom karticom, bodove ćete skupljati kroz igru. Svaki skupljeni bod će biti prikazan na Vašem stanju.

  

4. GDJE I KAKO MOGU PREUZETI POKLONE VJERNOSTI:
Poklone vjernosti možete preuzeti na blagajni automat kluba. Ovisno o tome koliko bodova imate, izbornik će ponuditi poklone vjernosti na koje ste ostvarili pravo a naše osoblje će oduzeti potreban broj bodova s Vaše kartice i predati Vam odabran poklon vjernosti.

 

5. MOGU LI OSTVARITI DODATNE BODOVE TIJEKOM IGRE:
Dodatne bodove možete ostvariti tijekom promotivnih akcija kao što je Happy Hour. Tijekom trajanja promotivnih akcija možete skupljati bodove duplo, trostruko i/ili četverostruko brže ovisno o odluci Priređivača.