• WETTPUNKT BRANIMIR

  Valentinovo za sve!

  Bez obzira na to jeste li zaljubljeni ili ne, 14.2.2019. vam pripremamo odličan provod i puno iznenađenja!

  Imat ćemo koktele za parove i samce, slatke zalogaje, a sve članove programa Wjernosti posebno će razveseliti što ćemo cijeli dan davati četverostruke bodove na kartici!

  Kao i uvijek na našim događanjima, imat ćemo i nekoliko dodatnih iznenađenja pa se svakako veselimo vašem dolasku!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT BRANIMIR

  Proslave rođendana u našem klubu

  Tražite najbolje mjesto da proslavite rođendan? Svi znaju da je to upravo kod nas!

  Na dan rođendana dobivate play tiket od 100kn za igru na aparatima, piće dobrodošlice za vas i društvo, a tijekom sljedećih godinu dana skupljate bodove kroz igru za još bogatiji poklon na idućem rođendanu!

  To može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT BRANIMIR

  Veliko finale Zlatne groznice

  Nakon finalnih izvlačenja Zlatne groznice u klubovima u Splitu, Rijeci i Zagrebu (City East), na red dolazi veliko finale najbolje nagradne igre i najveći party godine 15.12.2018. u našem klubu!

  Uz bogate nagrade za sve igrače Zlatne groznice, pripremamo vrijedna iznenađenja za sve ostale koji će nam se pridružiti na našoj velikoj obljetnici jer Wettpunkt slavi 15 godina poslovanja u Hrvatskoj.

  Naravno da za ovakvu posebnu priliku pripremamoposebnu ugostiteljsku ponudu, a cijelu večer će još posebnijom učiniti Nives Celsius​ i tamburaški sastav Dyaco !

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT BRANIMIR

  Novi aparati u Wettpunktu

  Za sve sadašnje i buduće posjetitelje našeg kluba imamo veliko iznenađenje!

  Upravo su postavljeni Merkur aparati s najnovijim igrama te vas pozivamo da ih svakako dođete isprobati i oduševiti se njima. Uz naše ostale aparate i nagradne igre te sve ostalo što nudimo, dobar provod vam je zajamčen!

  Naše radno vrijeme je od 0 do 24h non-stop tako da nas možete posjetiti kad god vam to odgovara, a mi ćemo se pobrinuti da se vaše vrijeme kod nas pretvori u vrhunsku zabavu!

  To može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE