• WETTPUNKT BRANIMIR

  Novi aparati u Wettpunktu

  Za sve sadašnje i buduće posjetitelje našeg kluba imamo veliko iznenađenje!

  Upravo su postavljeni Merkur aparati s najnovijim igrama te vas pozivamo da ih svakako dođete isprobati i oduševiti se njima. Uz naše ostale aparate i nagradne igre te sve ostalo što nudimo, dobar provod vam je zajamčen!

  Naše radno vrijeme je od 0 do 24h non-stop tako da nas možete posjetiti kad god vam to odgovara, a mi ćemo se pobrinuti da se vaše vrijeme kod nas pretvori u vrhunsku zabavu!

  To može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT BRANIMIR

  Wettpunkt loyalty program

  U želji da igračima uvijek ponudimo nešto više i nešto bolje, u svim našim klubovima u Rijeci, Zagrebu i Splitu uveli smo program vjernosti koji vam nudi dodatne pogodnosti i nagrade, a time garantiramo i zabavu i najbolji provod! Članstvom u programu igrači prilikom svake igre skupljaju bodove koje zatim mogu mijenjati za nagrade, bonove za sudjelovanje u drugim nagradnim igrama ili ih mijenjati za tikete za igru. Kao i uvijek, nudimo i dodatne pogodnosti poput bržeg skupljanja bodova i drugih iznenađenja koja su specifična za pojedine klubove. Dakle, za pristup u program i potpune informacije svakako posjetite jedan od naših klubova i uvjerite se da to može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT BRANIMIR

  Svaki tjedan u Wettpunktu donosi veliku zabavu

  Kako naši klubovi uvijek rade od 0 do 24 h, u njima uvijek možete računati na dobar provod i zabavu! Osim što imamo najbolju kavu i pića, uz glavne nagradne igre imamo i veliki broj događanja koja se održavaju svakog tjedna. Tako sve dame četvrtkom mogu uživati u večeri za njih i našem Ladies' programu, dok smo petak rezervirali za gospodu uz Gentleman's night. U tim programima gosti mogu uživati u dodatnim pogodnostima, a kako svaki od naša četiri kluba u Rijeci, Splitu i Zagrebu ima posebna iznenađenja najbolje je da posjetite klub i otkrijete što imamo za vas. Dodatno, automat klubovi Wettpunkt odlično su mjesto za proslavu rođendana! Ako posjetite jedan od klubova baš na datum vašeg rođendana, počastit ćemo vas i vaše društvo pićem dobrodošlice kao i promo ticketom za igru. Uz sve ovo, kod nas uvijek možete računati na veliki broj ugodnih iznenađenja pa vas svakako očekujemo! To može samo Wettpunkt!
   

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT BRANIMIR

  Wettpunkt doveo najbolju proljetnu igru, a sretni igrači odvezli se na Vespama

  Tijekom ožujka i travnja Automat klubovi Wettpunkt u Rijeci, Splitu i Zagrebu najavili su dolazak proljeća nagradnim igrama – i to sa stilom! Tijekom skoro dva mjeseca, u četiri kluba održan je velik broj izvlačenja s tjednim nagaradama, a sve je kulminiralo s 4 velika završna partyja! U ovom razdoblju bilo je mnogo sretnih dobitnika, a najsretnijih četvero ulovilo je svaki svoju Vespu Primaveru na posebno veselim i uzbudljivim završnim izvlačenjima i zabavama. Vespa Primavera je mladenačka, inovativna, tehnološki napredna, agilna i dinamična te ujedno svjesna važnosti očuvanja okoliša i kao takva se uklopila u ideju da igrači i ovoga proljeća dobiju nešto drugačije i posebno. Kao i svaki put do sad, Wettpunkt je svojim igračima donio nešto novo i opet je potvrdio vodeće mjesto među automat klubovima u Hrvatskoj te uskoro kreću nova iznenađenja za sve igrače!

  SAZNAJTE VIŠE