• WETTPUNKT BRANIMIR

  Veliko finale Zlatne groznice

  Nakon finalnih izvlačenja Zlatne groznice u klubovima u Splitu, Rijeci i Zagrebu (City East), na red dolazi veliko finale najbolje nagradne igre i najveći party godine 15.12.2018. u našem klubu!

  Uz bogate nagrade za sve igrače Zlatne groznice, pripremamo vrijedna iznenađenja za sve ostale koji će nam se pridružiti na našoj velikoj obljetnici jer Wettpunkt slavi 15 godina poslovanja u Hrvatskoj.

  Naravno da za ovakvu posebnu priliku pripremamoposebnu ugostiteljsku ponudu, a cijelu večer će još posebnijom učiniti Nives Celsius​ i tamburaški sastav Dyaco !

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT BRANIMIR

  Novi aparati u Wettpunktu

  Za sve sadašnje i buduće posjetitelje našeg kluba imamo veliko iznenađenje!

  Upravo su postavljeni Merkur aparati s najnovijim igrama te vas pozivamo da ih svakako dođete isprobati i oduševiti se njima. Uz naše ostale aparate i nagradne igre te sve ostalo što nudimo, dobar provod vam je zajamčen!

  Naše radno vrijeme je od 0 do 24h non-stop tako da nas možete posjetiti kad god vam to odgovara, a mi ćemo se pobrinuti da se vaše vrijeme kod nas pretvori u vrhunsku zabavu!

  To može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT BRANIMIR

  Wettpunkt loyalty program

  U želji da igračima uvijek ponudimo nešto više i nešto bolje, u svim našim klubovima u Rijeci, Zagrebu i Splitu uveli smo program vjernosti koji vam nudi dodatne pogodnosti i nagrade, a time garantiramo i zabavu i najbolji provod! Članstvom u programu igrači prilikom svake igre skupljaju bodove koje zatim mogu mijenjati za nagrade, bonove za sudjelovanje u drugim nagradnim igrama ili ih mijenjati za tikete za igru. Kao i uvijek, nudimo i dodatne pogodnosti poput bržeg skupljanja bodova i drugih iznenađenja koja su specifična za pojedine klubove. Dakle, za pristup u program i potpune informacije svakako posjetite jedan od naših klubova i uvjerite se da to može samo Wettpunkt!

  SAZNAJTE VIŠE
 • WETTPUNKT BRANIMIR

  Svaki tjedan u Wettpunktu donosi veliku zabavu

  Kako naši klubovi uvijek rade od 0 do 24 h, u njima uvijek možete računati na dobar provod i zabavu! Osim što imamo najbolju kavu i pića, uz glavne nagradne igre imamo i veliki broj događanja koja se održavaju svakog tjedna. Tako sve dame četvrtkom mogu uživati u večeri za njih i našem Ladies' programu, dok smo petak rezervirali za gospodu uz Gentleman's night. U tim programima gosti mogu uživati u dodatnim pogodnostima, a kako svaki od naša četiri kluba u Rijeci, Splitu i Zagrebu ima posebna iznenađenja najbolje je da posjetite klub i otkrijete što imamo za vas. Dodatno, automat klubovi Wettpunkt odlično su mjesto za proslavu rođendana! Ako posjetite jedan od klubova baš na datum vašeg rođendana, počastit ćemo vas i vaše društvo pićem dobrodošlice kao i promo ticketom za igru. Uz sve ovo, kod nas uvijek možete računati na veliki broj ugodnih iznenađenja pa vas svakako očekujemo! To može samo Wettpunkt!
   

  SAZNAJTE VIŠE