Wettpunkt SPLIT

location icon
jackpot label

118.524,00 kn

jackpot label

7.439,00 kn

jackpot label

3.652,00 kn

jackpot label

1.081,00 kn

Posjetite naš automat klub jer i ovoga tjedna očekuju Vas 3 nagradne igre koje su na rasporedu u četvrtak, petak i subotu sa početkom od 21 sat. Vidimo se!!!

U proteklih 11 dana isplatili smo 12 mistery jackpot dobitaka.Ukupni znos dobitaka je 19.956 HRK. Čestitamo sretnim dobitnicima!

WETTPUNKT SPLIT - PROGRAM DOGAĐANJA ! ! !

WETTPUNKT SPLIT - PROGRAM DOGAĐANJA ! ! !

Nagradne igre, glazbeni nastupi, promotivne akcije, zabavni program, svakodnevni jackpot dobici, bodovi vjernosti, samo su dio bogatog programa koji Vam omogućava automat klub Wettpunkt Split.

Cijenjeni igrači,

Kao i uvijek do sada, automat klub Wettpunkt Split se potrudio da Vam omogući najbolju zabavu sa puno nagradnih igara, promotivnih akcija, jackpot dobitaka i svega ostalog što će Vas zasigurno razveseliti. U nastavku pročitajte što Vas očekuje u danima koji slijede.

NAGRADNE IGRE

'ZLATNA GROZNICA' SVAKE SUBOTE 14.8. - 25.11.2017.

Od 14.08. pa sve do 25.11.2017., možete sudjelovati nagradnoj igri u kojoj ćemo pored vrijednih nagrada podijeliti 25 zlatnih pločica u rasponu od 5 do 50 grama. Sve što trebaš je Wettpunkt kartica i čim skupiš 500 bodova možeš preuzeti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri. Svake subote s početkom od 21:00 sati. Dođi i uvjeri sa da je automat klub Wettpunkt poseban jer na samom početku 26.8. ide CUBA PARTY na kojem će vas zabavljati originalni kubanski "CUBALCANICA" bend sa plesačicama. Više o detaljima saznajte u rubrici 'nagradne igre'.

'LOVAC NA NOVAC' SVAKE SRIJEDE 24.7. - 6.9.2017.

Od 24.7. pa sve do 6.9.2017., možete se dobro zabaviti ukoliko posjetite automat klub Wettpunkt Split jer tu vas očekuje zanimljiv program a srijedom od 21 sat na rasporedu je nagradna igra LOVAC NA NOVAC. Kupone za sudjelovanje u nagradnoj igri možete dobiti preko bodova sa Wettpunkt Split kartice. Svake srijede s početkom od 20:00 sati počinje vrhunska zabava. Više o detaljima saznajte u rubrici 'nagradne igre'.

'LADIES' NIGHT' SVAKOG ČETVRTKA 3.7. - 7.9.2017.

Nagradna igra Ladies' Night održava se svakog četvrtka u navedenom periodu spočetkom od 21 sat. Ukupni fond nagrada po pojedinom kolu iznosi 3.000,00 kn, a da bi ste sudjelovali potreban vam je kupon koji možete preuzeti na blagajni automat kluba u zamjenu za svojih 500 bodova. Svakog četvrtka izvlačit ćemo 12 dobitnica. Isplati se zar ne! Više o detaljima saznajte u rubrici 'nagradne igre'.

'GENTLEMAN'S NIGHT' SVAKOG PETKA 3.7. - 8.9.2017.

Svakog petka u navedenom periodu dijelimo 12 nagrada čiji fond iznosi 3.000,00 kn. Igra se sastoji od 10. kola, i princip sudjelovanja je jako jednostavan. Dakle sve što trebate je Wettpunkt Split kartica, pomoću koje ostvarujete bodove za vrijeme igre, a zatim te iste bodove mijenjate za kupon za sudjelovanje, točnije 500 bodova koliko vrijedi kupon bit će dovoljno da osvojite vrijedne nagrade. Više o detaljima saznajte u rubrici 'nagradne igre'.

PROMOTIVNE AKCIJE

"HAPPY HOUR"

Svakog dana u određenim terminima igrom na bilo kojoj igraćoj poziciji možete ostvarivati duple bodove na Vašoj Wettpunkt Split kartici.

"SRETNA 13-ica"

Posjetite nas 13-og, u mjesecu i ostvarujte trostruke bodove na Vašoj Wettpunkt Split kartici.

"WETTPUNKTOVA SRIJEDA"

Prva srijeda u mjesecu omogućuje vam dvostruke bodove cijeli dan.

"CINEPLEXX AKCIJA"

Posjetite kino Cineplexx i dobit ćete naš voucher koji možete na blagajni automat kluba uz nadoplatu 50 kn zamijeniti za tiket u vrijednosti 100 kn. Pogodnost ove akcije možete koristiti svakih 15 dana.

"SRETAN ROĐENDAN"

Za sve koji slave rođendan pripremili smo i rođendanski poklon koji možete preuzeti na blagajni automat kluba.

"SKUPI PA TROŠI"

Učlanite se u Wettpunktov 'PLAYER'S CLUB' i ostvarujte bodove vjernosti za vrijeme igre na bilo kojoj igraćoj poziciji, a kada ste skupili dovoljan broj bodova mijenjajte ih za kupone za sudjelovanje u nagradnim igrama, ili možda za promo tikete za igru na aparatima ali uskoro nam stiže player club kiosk u kojem ćete moći pronaću predmete koji su izabrani po vašoj mjeri.

"COCKTAIL & AFTER SHOPPING PARTY"

Svakog petka & subote s početkom od 20:00 sati možete se osvježiti sa najboljim koktelima po cijeni od 30 kn. Uz svaki kupljeni koktel dobit ćete tiket za igru na automatima u vrijednosti od 25 kn.

Priređivač zadržava pravo da sankcionira svaku zloupotrebu kartice!

Uz sve to, u automat klubu Vas očekuje vrhunska zabava i ljubazno osoblje.

> Vidimo se na drugom katu City Center One Split <

google map
Pogledajte mapu