ZLATNA GROZNICA 2017

Autor: Wettpunkt Picasso
Automat klubovi Wettpunkt Vam poklanjaju 1 kg čistog zlata, dođite i Vi po svoj grumen!!!

ZLATNA GROZNICA ponovo trese Rijeku. Od ponedjeljka 28.08 pa sve do 02.12.2017 dođite u automat klub Wettpunkt Picasso na 5.kat Tower Centra Rijeka i osvojite neku od 166 nagrada. Način sudjelovanja u nagradnoj igri je vrlo jednostavan, svojih 50kn zamijenite za listić za igru na automatima u istoj vrijednosti (s njim možete osvojiti pozamašan dobitak ili jedan od naših jackpotova koji padaju svakodnevno) i dobit će te kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri. Svakoga tjedna možete dobiti samo jedan kupon tako da je maksimalni broj kupona za svakog sudionika nagradne igre 14. Jednom ubačeni kupon sudjeluje u svim tjednim, mjesečnim i finalnom izvlačenju. Više detalja pogledaje u pravilima nagradne igre koji su na dnu stranice.

Svi koji dođu od ponedjeljka 28.8 do petka 1.9 dobit će i pozivnice za prvo mjesečno izvlačenje i CUBA PARTY na kojem Vas očekuje puno zabave i plesa uz ritmove pravog kubanskog banda i obilja hrane i pića kao i 13 vrijednih nagrada.

10 tjednih izvlačenja sa po 11 nagrada, 3 mjesečna izvlačenja sa po 13 nagrada + PARTY i finalno izvlačenje sa17 nagrada i Velikim Godišnjim PARTYEM... Dođite i uvjerite se da TO MOŽE SAMO WETTPUNKT