Piscasso Klub O nama

Iz Wettpunkt Picassa nitko ne izlazi praznih ruku.
Picasso

Automat klub Wetttpunkt Picasso nalazi se na atraktivnoj lokaciji, na petom katu Tower Centra u Rijeci. Prostire se na 1600 m2, uređen je u modernom Picasso stilu i osim prostora za igru, sa najnovijim blještavim automatima i elektronskim roulettima, ima i caffe-bar sa vrlo atraktivnom ponudom pića i najboljom kavom u gradu. Zaigrajte na 129 automata renomiranih svijetskih marki: ADMIRAL, ATRONIC, WILLIAMS i GOLD CLUB kao i 2 elektonska roulette: ALFASTREET I GOLD CLUB sa po 8 igraćih pozicija.

Uživajte u Vašim najdražim igricama: LUCKY LADY’S CHARM, DOLPHIN’S PEARL, BOOK OF RA, SIZZLING HOT… I mnogim drugim i osvojite JackPotove: POWER JACKPOT (svaki dan), SILVER JACKPOT (svaki tjedan), GOLD JACKPOT (svaki mjesec) i PLATINUM JACKPOT koji trenutačno iznosi preko 860.000,00kn i koji “pada” jedanput godišnje!

U sastavu kluba su tri pušačke zone, dvije u igračnici i jedna u caffe-baru. U njima ćete se osjećati kao u svom dnevnom boravku, opušteno, zadovoljno i, što je možda i najvažnije, samouvjereno. Pozivamo vas da se i sami uvjerite u istinitost ovih smjelih tvrdnji.

Automat klub Wettpunkt Picasso je mjesto gdje se uvijek nešto događa i gdje Vas uvijek očekuje puno zabave: degustacije, glazbe uživo i puno ugodnih iznenađenja. Za Vas uvijek organiziramo razne akcije, nagradne igre u kojima smo Vam do sada podjelili automobile, zlato, televitore, promo tickete, obilje hrane I pića…