Wettpunkt klub - O nama

Automat klub Wettpunkt Branimir smješten je na atraktivnoj lokaciji u samome centru grada, Branimir centru u Zagrebu i proteže se na 1380 m2. Udaljen je samo dvije tramvajske stanice od autobusnog kolodvora u jednom, i Glavnog kolodvora u drugom smijeru, čineći ga tako idealnim mjestom za ljude koji su u prolazu i imaju ponešto vremena za zabaviti se.

U ugodnom okruženju automat kluba nalaze se 184 igraća mjesta na slot automatima i elektronskim ruletima, caffe bar '24 hours' te mjenjačnica. Klub se nalazi na dvije etaže Branimir centra, na '0' etaži i na etaži '-1'.

Etaža '0' sadrži bar i automat klub.

Etaža '-1' sadrži: automat klub podijeljen u 3 zone (velika pušačka, mala pušačka i zona za nepušače), te bar i mjenjačnica.

Imajući u vidu da igrači preferiraju određene proizvođače automata, potrudili smo se zadovoljiti sve ukuse pa tako u našoj ponudi imamo: Novomatic, Atronic, Aristocrat, Amatic, Bally i Williams automate, te Gold Club i Alfastreet rulete.

Upoznajte ''POWER JACKPOT''!!! Naš novi sistem jackpotova od 4 razine koji vas nagrađuje na dnevnoj razini (POWER), na tjednoj (SILVER), na mjesečnoj (GOLD), i na godišnjoj razini (MEGA)!!!

Razne nagradne igre s vrtoglavim nagradnim fondovima, svakodnevne akcije, novi aparati, degustacije, eventi, zabavni događaji i primamljivi dobici našim su gostima garancija zabave i užitka.

Ugodan ambijent, ljubazno osoblje, automati i ruleti za svačiji ukus, parking u sklopu Branimir centra i još pregršt toga u našoj je ponudi, ali najbolji način da se uvjerite u kvalitetu naše ponude je taj da nas posjetite.

Stoga dođite i zabavite se kod nas jer mi se uistinu radujemo Vašem dolasku!

Wettpunkt, mjesto gdje zabava nikad ne prestaje!